Najnowsze artykuły:
Prosty przepis na gołąbki. Zmiana kapusty to strzał w 10. Już nie zrobisz inaczej [PRZEPIS, ZDJĘCIA]
Mogłoby się wydawać, że gołąbki to typowo polskie danie, jednak okazuje się, że w wielu krajach istnieje rodzima wersja tej klasycznej potrawy. Nawet w dalekiej Azji odnajdziemy wiele przepisów na mię ...
Doprawić solą i pieprzem, wymieszać. Na kapustę pekińską nakładać farsz i zawijać gołąbki. Ułożyć w rondlu i dusić. Przepis Koła Gospodyń Wiejskich w Pojawiu Kluski leniwe ...
Uczestniczka MasterChefa zdradziła przepis na gołąbki z cebuli, które nie tylko ciekawie się prezentują, ale i rozpływają się w ustach. Tu... Kto powiedział, że gołąbki nie pasują na wigilijny stół?
Gołąbki z mięsem duszonym smakują o wiele lepiej niż z surowym. Dodatek boczku sprawi, że będą wyraziste i pełne smaku. Zobaczcie przepis!
Pyszne gołąbki bez grama mięsa? To świetny pomysł na gołąbki nadziewane tofu. Sprawdź, jak przygotował je kucharz Paweł Sitarz w kuchni Dzień Dobry TVN. Wypróbuj pyszne połączenie nie tylko dla wegan ...
Dolmades to grecki odpowiednik polskich gołąbków. Tradycyjnie potrawa jest wegetariańska i serwuje się ją na zimno, jednak można również spotkać wersje mięsne. Jaki jest sprawdzony przepis na greckie ...
Będą idealne na rodzinny obiad i zachwycą smakiem wszystkich domowników. Pisaliśmy o tym, jak przyrządzić placki z soczewicy i kapusty. Podawaliśmy też przepis na apetyczne domowe bułeczki.
Wegetariańskie przekąski na grilla. Wypróbuj te przepisy i zaskocz najbliższych w majówkę! [GALERIA]
Grill w Majówkę? Oczywiście, że tak! Grillowanie, zaraz po grzybobraniu to praktycznie ulubione zajęcie Polaków w czasie wolnym. Coraz częściej jednak szukamy ...
Poznaj ten niesamowity przepis. Przygotowanie: Gotujemy ryż 2 minuty krócej niż zaleca producent, a na koniec ziarna studzimy. Cebulę drobno kroimy, a w naczyniu mieszamy obydwa produkty razem z ...